logo
|coaching en supervisie

Kiezen voor elkaar met relatietherapie Vlaardingen

 

Stel, jullie hebben al jarenlang een relatie, en de dingen lopen niet meer zo soepel als voorheen. Je partner begrijpt je niet meer volledig, of je hebt andere verwachtingen dan je partner. Maar jullie houden wel van elkaar, en willen graag samen verder. Dan kan relatietherapie Vlaardingen uitkomst bieden.

 

Emmaüs  Coaching inschakelen voor een verbetering van je relatie

 

Bij Emmaüs  Coaching gaan we uit van het idee dat door beter naar elkaar te luisteren, en zelf kenbaar te maken wat je van een relatie verwacht, jullie beter in staat zullen zijn om conflicten uit de weg te ruimen. Door onderwerpen als intimiteit, contact maken, hechten en seksualiteit bespreekbaar te maken, zullen jullie in staat zijn elkaar beter te begrijpen.

Relatietherapie Vlaardingen biedt je een programma aan waar je deze zaken samen met je partner aanpakt, op weg naar een verduurzaming van jullie relatie.

Hebben jullie een andere kijk op hoe jullie relatie zou moeten verlopen, of zijn de verhoudingen scheef gegroeid? Is een van jullie vreemd gegaan, maar kiezen jullie ervoor je problemen op te lossen en met elkaar verder te gaan?

Neem dan contact op met Emmaüs  Coaching relatietherapie Vlaardingen. 

Stel hier je vraag

Stuur door