logo
|coaching en supervisie

Vraag relatietherapie Barneveld aan

 

Hebben jullie een relatie met elkaar, maar begrijpen jullie elkaar niet goed meer? Zijn jullie uit elkaar gegroeid, of is de intimiteit die jullie hadden verminderd?

Een relatie is een work in progress. Deze is altijd in ontwikkeling, net als jijzelf. Door deze ontwikkelingen kan het voorkomen dat jij en je partner elkaar niet meer zo goed begrijpen. Of wellicht voel je zelfs een verwijdering. Misschien wil je bepaalde zaken bespreekbaar maken, maar weet je niet goed hoe je dit moet aanpakken. Schakel dan relatietherapie Barneveld van Emmaüs Coaching in.

 

Wat doet relatietherapie voor jullie relatie?

 

Bij Emmaüs  Coaching vinden we het belangrijk dat jullie leren naar jezelf te kijken, en bespreekbaar te maken wat je dwars zit. Wat is jouw rol in jullie relatie? Hoe zien jullie elkaar? Is een van jullie dominant in de relatie, en cijfert de ander zich weg?

Door zaken bespreekbaar te maken en ruimte te geven aan belangrijke onderwerpen als liefhebben, intimiteit en contact maken, onderzoeken we op welke punten jullie relatie verbeterd kan worden.

 

Relatietherapie voor een duurzame verbetering

 

Kiezen jullie voor het Emmaüs Coaching programma, dan zetten jullie een eerste stap naar elkaar toe, en naar een verbetering van jullie onderlinge verstandhouding. Bovendien leren jullie door de handvatten die Emmaüs Coaching je biedt, beter naar elkaar te luisteren, en elkaar te begrijpen. De kwaliteit van jullie relatie zal hierdoor alleen maar groeien.

Bent u op zoek naar coaching Barneveld dan bent u bij Emmausrelatie aan het juiste adres.

Met mijn praktijk in Voorthuizen kunt u voor relatietherapie Barneveld en omgeving bij mij terecht. Ook voor relatietherapie Nijkerk kunt u hier terecht.

Voor relatietherapie Barneveld of relatietherapie Nijkerk mail of bel voor een kennismakings gesprek!

Tel: 06-15 109 106

info@emmauscoaching.nl

Stel hier je vraag

Stuur door