logo
|coaching en supervisie

Huwelijkstherapie: na de worsteling kom je boven

 

Het huwelijk is een bijzondere relatievorm. Voor sommigen is het slechts een formele vastlegging van een verbintenis voor het leven. Anderen voelen duidelijk diepere lagen in het verbond waaraan zij zich committeren. Voor de meesten ligt de betekenis van het huwelijk ergens tussenin. Hoe dan ook, het huwelijk schept verwachtingen, veroorzaakt verplichtingen, vraagt om wederzijds begrip en de wil om samen te leven. 

 

Het wringt, hapert en verwatert

Hoe ga je met dat alles om? Hoe geef je daar samen invulling aan? Vragen die van belang zijn wanneer de eerste barstjes voelbaar worden. Je merkt: het wringt, de communicatie hapert, de oprechte interesse verwatert, de liefde verandert, de energie verdwijnt. De signalen zetten je aan het denken. Voor het te laat is, wil je aanstaande huwelijksproblemen oplossen in Rotterdam. 

 

Naar een duurzame huwelijksrelatie

De huwelijkstherapeut in Rotterdam kan op dat moment helpen om niet nog verder verwijderd te raken. Vanuit gelijkwaardigheid en respect voor elkaar kan de huwelijkstherapeut bijdragen de boel weer op de rit te krijgen. 

Is dit eerste station gepasseerd en dreigt de relatie te ontsporen, dan biedt huwelijkstherapie Rotterdam een waardevolle kans er met elkaar uit te komen. Het oplossen van huwelijksproblemen Rotterdam start met een serie gesprekken, afzonderlijk en ook met beide partners samen. De therapeut werkt toe naar het noodzakelijke inzicht, in jezelf, in elkaar, in het samenspel. Het biedt concrete handreikingen als basis voor de gewenste duurzame huwelijksrelatie. 

Hebben jullie ook te maken met huwelijksproblemen Rotterdam en omgeving, neem dan contact op met Emmaüs Coaching.

 

Staat het huwelijk onbedoeld onder druk, schakel huwelijkstherapie Rotterdam in, informeer >>

Emmaüs Coaching biedt ook hulp bij scheiding. Lees meer >>

Stel hier je vraag

Stuur door

© Fotografie: SynArt
© Fotografie: SynArt