logo
|coaching en supervisie

Relatietherapie Rotterdam helpt de relatie duurzaam te verbeteren

 

Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Dat geldt zeker voor de kwaliteit van relaties. Een relatie – in welke vorm ook – vergt aandacht en onderhoud. Zit de klad erin, raakt de relatie in het slop. Zie je het als een slechte relatie die meer energie kost dan die oplevert, dan kan relatietherapie een waardevolle oplossing bieden. 

 

Aandacht

De relatie verbeteren vereist aandacht. Emmaüs Coaching vraagt in relatietherapie aandacht voor jou, voor je partner en voor wat je samen hebt, je relatie. Hoeveel vraag je van je partner en hoeveel durf je van jezelf te geven? Is er sprake van gelijkwaardigheid? Oorzaken van menig vastzittende relatie. 

 

Ben je op zoek naar een personal coach Rotterdam of een coach Rotterdam die je verder helpt met je huwelijk of in het gezin? Dan helpt Emmaüs relatiebureau Rotterdam je verder als relatiecoach Rotterdam stad.

 

Liefdesrelatie

Relatietherapie Rotterdam van Emmaüs Coaching geeft ruimte aan de essentiële aspecten van een liefdesrelatie: liefhebben, contact maken, hechten, intimiteit en seksualiteit. Ze worden bespreekbaar gemaakt en onderzocht. Relatieverbetering Rotterdam met voortdurend aandacht voor jou als individu en voor de relatie die je samen hebt of zoekt.

 

Emmaüs wordt gevraagd als:

  • partners de passie in hun relatie missen;
  • geven en nemen in de relatie uit balans zijn;
  • één van de partners is vreemd gegaan, maar beide toch samen verder willen; 
  • partners een conflict willen opruimen;
  • partners hun stroef lopende relatie vlot willen trekken;
  • partners verschillende verwachtingen hebben en er niet uitkomen;
  • partners in het begin van hun relatie willen werken aan een goede basis.

 

Je leert in dit programma naar elkaar te luisteren en vragen te stellen, opdat je elkaar beter gaat begrijpen. Met verbeterde gespreksvaardigheden worden verschillen en conflicten hanteerbaar en groeit de kwaliteit van de relatie. Een slechte relatie in Rotterdam? Emmaüs helpt je met therapie relatie Rotterdam.

 

Gedurende uw relatietherapie zal ik als onpartijdig deelnemer van het gesprek zoeken naar achterliggende oorzaken van de pijnpunten binnen uw huwelijk of het gezin. Door middel van relatietherapie Rotterdam zullen jullie beter naar elkaar leren luisteren, en worden problemen makkelijker bespreekbaar gemaakt.

 

Als gevolg van therapie kan de relatie verbeteren, waardoor jullie nog jaren samen gelukkig door kunnen en willen met elkaar. Hebben jullie behoefte aan een personal coach Rotterdam? Dan staat Emmaüs Coaching voor jullie klaar.

 

Klaar voor een positieve stap met relatietherapie Rotterdam? Neem dan contact met mij op.

Stel hier je vraag

Stuur door

© Fotografie: SynArt
© Fotografie: SynArt