logo
|coaching en supervisie

Relatiebemiddeling Rotterdam: voor als het hapert

 

Je relatie redden, is niet eenvoudig. Verstoorde relaties maken samenwerken en samenleven lastig. Het vraagt om inzicht en wijsheid. Zonder wijsheid worden eenvoudige verschillen een obstakel, onuitgesproken waarden en normen een struikelblok en logische aannames een discussiepunt. 

 

Oprechte dialoog

Een meningsverschil af en toe is gezond, het laat ook zien hoe de ander er in staat. De relatiecoach gebruikt het meningsverschil om essenties in de relatie zichtbaar te maken. Gelijkwaardigheid en begrip (= begrijpen) zijn daarbij belangrijke waarden voor een oprechte dialoog. 

Een helder inzicht in de relatie en in elkaar, dat is wat relatiecoaching kan bieden. Om het nieuwe inzicht vervolgens zelf - gesterkt en gemotiveerd - in praktijk te brengen. 

 

Elkaar beter begrijpen

Emmaüs Coaching kan actief bijdragen aan relatiebemiddeling. Met open communicatie, onverwachte vragen en een scherpe analyse helpen we je de relatie beter te begrijpen. Door een (lach)spiegel voor te houden, ontstaat ontspanning en ruimte voor een oplossing. In dit programma voor persoonlijke relatiebemiddeling Rotterdam leer je elkaar beter begrijpen. Je verbetert gespreksvaardigheden, leert naar elkaar te luisteren en goede vragen te stellen. Verschillen en conflicten worden hanteerbaar. De relatie herstelt zich en de basis voor een duurzame samenwerking is gelegd.

 

Emmaüs Coaching wordt gevraagd als:

  • samenwerking onmogelijk lijkt;
  • we elkaar ontlopen; 
  • we met elkaar willen samenwerken;
  • we een conflict willen opruimen;
  • stroeflopende relaties weer vlotgetrokken moeten worden.

 

Denk je dat verbetering van de onderlinge relatie jouw team kan versterken, neem dan contact op met relatiebemiddeling Rotterdam. 

Stel hier je vraag

Stuur door

© Fotografie: SynArt
© Fotografie: SynArt