logo
|coaching en supervisie

Relatieproblemen Rotterdam oplossen, als het nog niet te laat is

 

Met of zonder boterbriefje of geregistreerd partnerschap, samenwonend, apart en toch met elkaar, wel of geen kinderen; het maakt voor de liefdesrelatie in essentie geen verschil. Immers, in alle gevallen draait het om liefhebben, contact maken, hechten, intimiteit en seksualiteit. Maar daarmee ook over man en vrouw zijn, over de angst om te worden verlaten en je te binden, over onenigheid, botsen, ruziemaken en vergeven. 

Elk partnerschap kent zijn kwetsbare kanten en minder stabiele periodes. Je doet er alles aan de relatie te behouden. Soms is er wat extra's nodig om met relatieproblemen Rotterdam om te gaan.

 

Relatieproblemen hulp Rotterdam

In een relatiecrisis worden hele verschillende paden gevolgd, afhankelijk van gebeurtenissen en onderlinge verhoudingen. De coach kan op verschillende manieren hulp bieden bij ontstane relatieproblemen in Rotterdam.

Soms kan het helpen er bewust de tijd voor te nemen. Om met rust en aandacht het oplossen van de relatieproblemen Rotterdam een kans te geven. Relatieproblemen oplossen in Rotterdam is gebaat bij het creëren van ruimte. Het vraagt om met elkaar in gesprek te gaan en te blijven en ook bij relatieproblemen intimiteit in Rotterdam te hervinden. 

 

Tijd, geduld en aandacht

Ook wordt gekozen voor een ‘afkoelingsperiode’. Door apart verder te gaan, nemen partners letterlijk afstand en voelen wat er mist of mankeert. De coach kan je – als daar bij nader inzien behoefte aan is – helpen met het verkregen inzicht de tijdelijke breuk te herstellen, als basis voor een nieuw begin. 

Om de weg vrij te maken voor een duurzaam en degelijk herstel, is relatietherapie een oplossing. Relatieproblemen oplossen in Rotterdam vraagt tijd, geduld en aandacht. In een serie bijeenkomsten (individueel en gezamenlijk) is er aandacht voor de relatie op alle niveaus. 

 

Emmaüs wordt gevraagd bij relatieproblemen Rotterdam als:

  • als partners zich ongelijkwaardig behandeld voelen;
  • zelfbewustzijn ontbreekt;
  • eigen grenzen worden overschreden;
  • je niet al je capaciteiten kwijt kunt; 
  • er geen gezamenlijkheid is;
  • je niet weerbaar bent in de relatie;
  • de relatie zorgt voor negatieve stress;
  • de relatie lijkt uitgewerkt.

 

Stel hier je vraag

Stuur door

© Fotografie: SynArt
© Fotografie: SynArt