logo
|coaching en supervisie

Coaching creëert ruimte 

 

‘Een relatie, daar moet je aan werken’. Een goedbedoeld advies dat we nogal eens krijgen als het in de relatie met anderen wat minder gaat. Het zou prettig zijn als het toch wat meer stroomt. Maar dat doet het niet, daar ben je inmiddels wel achter.

De onbezorgde relatie met je partner, de samenhang  in het gezin, de verbinding op het werk, de familieband: vanzelfsprekend is het niet, soms vreet het energie. Het geeft spanning, je wordt er niet blijer van en wilt het anders, Maar waar te beginnen? Relatietherapie blijkt een waardevolle stap naar verbetering van elke relatie die onder druk staat.

 

Ruimte geven en delen

Bij coaching gaat het om ruimte geven. Om elkaars ervaringen en gewoontes te delen, te gebruiken en in te zetten.  Noodzakelijke ruimte want ‘de deur op slot’ is vaak onze eerste reactie als we relatieproblemen hebben. 

Emmaüs Coach Rotterdam laat je naar jezelf kijken, naar je eigen rol en reactie. En naar wat er is, naar wat bindt en tegenwerkt. We lopen samen op om de energie te vinden en te gebruiken om de relatie positief te voeden. Zelfbewust, met durf en kracht,  in staat om te verbinden en te delen. Want wie deelt, vermenigvuldigt. En dat geeft nieuwe energie aan elke relatie.

 

Meer weten over relatietherapie Rotterdam? Neem gerust contact op voor een kennismakings gesprek.

Stel hier je vraag

Stuur door

© Fotografie: SynArt
© Fotografie: SynArt